Economia

El càmping Begur, pioner europeu en sostenibilitat

És el primer càmping d’Europa que rep el Biosphere Responsible Tourism per la preservació del medi ambient

El càmping Begur ha estat reconegut amb el certificat Biosphere Responsible Tourism, un certificat que l’acredita pel fet de reduir els impactes negatius al seu entorn i maximitzar els impactes positius. D’aquesta manera es converteix en el primer càmping europeu que rep aquest reconeixement. Segons el grup d’hostaleria i turisme Costa Brava Centre, el certificat “evidencia el compromís del càmping amb la conservació i la millora del patrimoni cultural, el desenvolupament econòmic i social de la destinació, la conservació ambiental i la satisfacció dels clients”.

El Biosphere Responsible Tourism és la marca que distingeix les empreses que compleixen els requisits que estableix el Sistema de Turisme Responsable, que atorga l’Institut de Turisme Responsable (ITR), un organisme que treballa pel desenvolupament sostenible del turisme. Segons el Grup Costa Brava Centre, el titular del càmping, Joan Carbó, va decidir aspirar a aquest certificat per tres motius: pel compromís amb la preservació del medi ambient (a partir d’un pla de gestió de residus), per la protecció de l’orografia i la flora originals i per acreditar el compromís amb el client sensible amb la natura

A Girona també disposen d’aquest certificat el municipi de Tossa de Mar, el Festival de Cap Roig, l’hotel Ciutat de Girona i les Vies Braves.

LA XIFRA

330
unitats
d’acampada té el càmping: 10 estudis, 15 ‘mobil homes’, 20 bungalous, 5 tendes ‘glamping’ i 280 parcel·les.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia