Economia

Vermuts per atraure públic a Palamós

Un total de 23 establiments promocionen el ritual els caps de setmana per enfortir el comerç

L’Ajuntament de Palamós, l’agrupació de petits empresaris Fecotur i l’Associació de Tavernes, Restaurants i Oci Nocturn de Palamós uneixen esforços per promocionar el costum de fer el vermut els dissabtes i diumenges al migdia en 23 tavernes i bars del municipi. La campanya s’engega demà mateix i s’allargarà fins a finals de maig, amb l’objectiu d’atraure públic en un horari propici per a l’obertura de comerços i mirar que la sinergia doni impuls al sector dels serveis en el lapse que va des de Setmana Santa fins a l’inici de la temporada de platja, com va destacar l’alcalde, Lluís Puig. Cada establiment oferirà a preus populars un tast de vermut acompanyat d’una tapa.

El president de Fecotur, Toni Bachiller, va recordar que l’oferta comercial dels dissabtes està més consolidada, però els diumenges són dies amb potencial en què molts comerços opten per fer festa, una actitud que arrossega d’altres que dubten a obrir. La iniciativa també vol enfortir un horari menys fèrtil per a les tavernes, que tenen més públic als vespres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia