Economia

L’hotel Nieves Mar de l’Escala reobre avui 75 habitacions

El grup RV anuncia que la inversió per convertir-lo en un establiment de 4 estrelles costarà al voltant del 24 milions

La cadena RV Hotels torna a obrir l’hotel Nieves Mar amb 75 habitacions totalment renovades, totes amb vistes al mar, terrassa, piscina i jardí, i ho fa dos anys i quatre mesos després del tancament, i pràcticament un any després d’haver-se formalitzat la compra (maig 2017) i uns sis mesos després d’haver-se iniciat la reforma que ha afectat l’estructura existent.

El projecte hoteler inclou convertir l’establiment en un hotel de 4 estrelles –ara obrirà com un de tres estrelles–, l’ampliació fins a 225 habitacions i zona chill out i spa, amb una inversió total prevista de 24 milions d’euros.

L’hotel de tres estrelles, situat davant del passeig Marítim, és un històric establiment estretament lligat a l’evolució del municipi de l’Escala. Els seus orígens es remunten al 1916, quan Nieves Suñer i Josep Ballester van inaugurar la bodega Can Gelada. Convertida posteriorment en taverna, l’arribada del turisme a la població en va propiciar la reconversió en una fonda. No va ser fins a l’any 1976 que els seus besnets van construir l’hotel Nieves Mar sobre les antigues vinyes.

En el projecte es formula l’objectiu d’arribar a les 100 places en la segona fase; 150, en la tercera, i possiblement per sobre de les 200 al final, probablement una xifra que quedaria en 225 habitacions. Inicialment els treballs de la primera fase volien tenir-se enllestits per finals de març i poder obrir per Setmana Santa. Finalment això no va ser possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia