Economia

Caixabank acomiada un treballador pel presumpte blanqueig de capitals de la màfia xinesa

El conseller delegat de l’entitat expressa la “màxima voluntat de col·laborar amb la justícia” i assegura que s’han “reforçat” els protocols

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Cortázar, ha confirmat aquest divendres en una roda de premsa a València que s’ha acomiadat un treballador arran de la investigació oberta per l’Audiència Nacional que implica CaixaBank en el presumpte blanqueig de capitals de la màfia xinesa. Cortázar ha confirmat que es tracta d’un treballador d’oficina, i no del responsable de compliment normatiu, a qui l’auto apunta com un dels coneixedors del suposat blanqueig de capitals. El conseller delegat de l’entitat ha negat qualsevol “connivència” de l’entitat amb el blanqueig de capitals i ha expressat la seva “màxima voluntat de col·laborar amb la justícia” per tal “d’esclarir” els fets investigats. Cortázar ha assegurat que l’entitat ha “reforçat” els protocols contra el blanqueig de capitals i reiterat el “respecte” per les decisions judicials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia