Economia

González serà reelegit president de Pimec

Josep González serà reelegit president de Pimec el 19 de juny, ja que la seva candidatura ha estat l’única que s’ha presentat a les eleccions convocades en la patronal de la petita i la mitjana empresa de Catalunya. Un cop constatada l’absència de llistes alternatives i ara que ja ha transcorregut el termini de presentació establert, la junta electoral va procedir ahir a a proclamar la candidatura liderada per González, que fa 27 anys que és al capdavant de la patronal de la petita i mitjana empresa.

L’empresari, de 73 anys, presidirà l’organització quatre anys més, amb la voluntat, segons expressa, de “liderar canvis com ara la digitalització de les pimes”. El seu equip el formen 85 empresaris i representants d’associacions empresarials, un 15% dels quals són noves incorporacions respecte a la candidatura del 2014 i un 21% són dones, el doble que en el mandat anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia