Economia

Toni Pons inaugura quatre botigues a Mèxic

La pime gironina especialitzada en calçat ja hi ha venut 20.000 espardenyes

La pime catalana Toni Pons, que es dedica al disseny i la fabricació de calçat, acaba d’obrir quatre botigues pròpies a Mèxic, un país on es va introduir a final de l’any passat i en el qual ha venut ja uns 20.000 parells d’espardenyes. La companyia ha pogut obrir aquestes botigues gràcies a un acord amb un importador local, que també li ha permès vendre els seus productes als centres comercials Palacio de Hierro i Liverpool, que sumen 130 establiments en tot el país. Així ho va informar ahir el Departament d’Empresa, ja que per a aquest projecte d’internacionalització Toni Pons ha tingut el suport d’Acció.

Segons el gerent, Jordi Pons, “assolir un acord amb un importador sòlid facilita molt l’accés a centres comercials del nivell de Liverpool i Palacio de Hierro”. Aquesta pime de Girona, que dona feina a unes 50 persones, està especialitzada en l’elaboració a mà d’espardenyes tradicionals. L’any passat va facturar 12,5 milions d’euros, un 80% dels quals gràcies a l’estranger, ja que és present en més de 50 països.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia