Economia

Veritas obre la botiga més gran a Palafrugell

Fa 900 m² i la cadena d’alimentació ecològica hi ha invertit 1,5 milions

La cadena de botigues d’alimentació ecològica Veritas, que treballa amb 17 proveïdors de Girona, ha obert a Palafrugell una botiga de 900 m², la superfície comercial més gran dedicada exclusivament al segment fins ara. Disposa d’una zona de degustació, fleca i plats de menjar per emportar, i ha permès la creació de 12 llocs de treball, amb 25 places d’aparcament de les quals dues ofereixen punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

L’empresa hi ha invertit 1,5 milions d’euros i, segons Silvio Elias, el seu director general, “és una aposta ferma pel format de botiga destinació: oberta cada dia de la setmana, pretén donar servei a tot l’Empordà, com a supermercat i amb la nostra oferta de plats per emportar i fleca”. Pel que fa a les comarques gironines, Veritas adquireix més de 300 referències d’origen regional, com ous o fruita i verdura, entre altres. La cadena de supermercats d’alimentació ecològica va arrencar fa més de 5 anys a la demarcació, on gestiona quatre establiments amb 44 empleats.L’obertura del nou establiment de Palafrugell incorpora una nova secció de plats preparats per emportar, elaborats únicament amb ingredients ecològics amb la guia de la Xef d’alta gastronomia i experta en nutrició Mireia Anglada, especialista a combinar l’alta cuina amb l’alimentació saludable.En la botiga baix-empordanesa es podran adquirir amanides, plats tradicionals de la gastronomia catalana i un ampli ventall d’opcions per a vegans, plats preparats diàriament a la cuina que Veritas acaba d’inaugurar a les seves noves instal·lacions logístiques de Lliçà de Munt.A més, en el nou establiment de Palafrugell, les famílies podran gaudir de la cafeteria i degustar l’assortiment complet de pa i brioixeria ecològics que Veritas elabora diàriament al seu obrador, sense químics i amb massa mare.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia