Economia

Montero sobre els pressupostos: “En absolut els donem per prorrogats, estem treballant intensament per arribar a acords”

La ministra d’Hisenda diu que pensen seguir endavant amb les negociacions tot i la negativa dels partits independentistes

La ministra d’Hisenda, Maria Jesús Montero, ha assegurat que el govern espanyol descarta l’escenari de prorrogar els pressupostos després del ‘no’ anunciat pels partits independentistes. “En absolut els donem per prorrogats, treballem intensament per acordar amb altres formacions uns comptes que són bons per als ciutadans”, ha manifestat.

Montero ha desvetllat que ja estan en negociacions amb un partit (no ha dit quin) i que, a partir que aconsegueixin el seu suport, continuaran la ronda. ERC i PDeCAT van afirmar que no votaran els pressupostos de PSOE i Podem després de conèixer els escrits d’acusació de la Fiscalia i de l’Advocacia de l’Estat.

De fet, Montero confia que els pressupostos del 2019 estiguin aprovats a les Corts el proper mes de febrer, donat que, al seu entendre, “no hi ha cap motiu” perquè les formacions catalanes no li donin suport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia