Dinou restaurants participen en el Tapa’t
La iniciativa gastronòmica de menús de tapes d’autor es farà del 15 al 25 de novembre a Girona a bars i restaurants
Fins a 19 restaurants gironins participaran entre dijous que ve i el 25 de novembre en una nova edició del Tapa’t Girona, una iniciativa gastronòmica en la qual, coincidint amb el Fòrum Gastronòmic, s’ofereixen tapes d’autor en diferents locals. Concretament, cadascun dels 19 bars, restaurants i hotels ofereixen cinc tapes creatives i postres acompanyades de dues cerveses Estrella Damm o aigua. Tàrtar de mató i llagostins, xupa-xups cruixents de pollastre amb allioli de pimentó, ou trencat amb ceps i foie o fideus de brou de llamàntol són algunes de les tapes que es podran degustar en aquesta quarta edició del Tapa’t, organitzat per l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG) i Estrella Damn.
Els preus dels menús oscil·len entre 15 i 30 euros i els locals que enguany participen a la campanya són: Bublles Gastrobar, Cafè Llibreria Context, Cross, Cua del Gall, Dúplex Restaurant, Ecoàpat, El Caliu, la Rosaleda, Bravo, Bravo, Bravo, La Taperia del Jim’s, la Malabarista, Mien, Mimi, Niblle, Sargantana, el Pati i el restaurant Melià de Girona. També s’hi ha afegit enguany Can Veí, de Sarrià de Ter.
El Tapa’t Girona es fa coincidint amb el fòrum gastronòmic i els seus organitzadors confien que les dues iniciatives funcionaran de manera complementària. L’aposta de l’AHTRG per promocionar la cuina és constant durant l’any, això organitza, entre d’altres, la Setmana Gastronòmica –la mostra culinària més antiga de Catalunya–. També Estrella Damm s’ha involucrat des del principi en el Tapa’t.