Economia

Turisme

L’hotel Alàbriga acumula distincions

L’establiment guixolenc de cinc estrelles gran luxe, rep guardons al millor servei d’Europa i al millor hotel de luxe del sud del continent

Hi sumen l’entrada a la Guia Michelin del restaurant Terra, del xef Paco Pérez

L’hotel Alàbriga de Sant Feliu de Guíxols, poc més d’un any després de la seva inauguració, ha començat a encadenar distincions a l’aposta ambiciosa d’un establiment de 5 estrelles gran luxe que explora el concepte d’apartaments per a famílies o petits grups. Ofereixen ple de serveis les 24 hores i la possibilitat de concertar-hi tractaments a l’spa, estètics, compres de joies o les obres d’art que decoren les cambres, o les experiències que demanin els hostes. El cap dels concierges, per exemple, esmentava els casos d’haver d’habilitar un tablao flamenc al terrat d’un dels àtics, o el lloguer d’un helicòpter perquè passés en vol rasant arran de l’edifici amb el cartell de “Marry me [casa’t amb mi]” en el moment que un altre dels allotjats demanava matrimoni, amb l’anell a la mà, a la seva companya.

L’establiment ha jugat fort les seves cartes i els reconeixements arriben: el mes passat, en el lliurament dels premis Villégiature Awards 2018, els van reconèixer com el millor servei d’hotel d’Europa. Pel que fa a l’allotjament, hi han sumat el de millor Luxury All Suite Hotel al sud d’Europa. La directora de relacions públiques de l’establiment, Svetlana Scherer, destacava la satisfacció dels clients, que en alguns casos se senten “tan ben tractats com nadons”. I malgrat les tarifes elevades en temporada alta, defensava que són més reduïdes a la tardor i primavera, i que volen obrir-se a visitants i residents de la zona, encara que no s’hi allotgin, amb iniciatives com ara el te dels dissabtes a la tarda, que permet gaudir de les exposicions temporals a la sala Galatea, activitats culturals o els menús de degustació, per 35 o 55 euros per persona, al restaurant Terra.

L’estrella de Paco Pérez

L’últim reconeixement ha estat l’estrella de la Guia Michelin al restaurant del xef del Miramar de Llançà, la sisena que ostentarà, al conjunt d’Europa, els pròxims 12 mesos. El cuiner, que ha inspirat el model i la carta del restaurant de l’hotel, va reivindicar el Baix Empordà com a destinació per a tot l’any, i no només a l’estiu, amb el repte de consolidar la zona com a destinació gastronòmica fora de la temporada alta. Després d’un any als fogons –i els dos addicionals previs per forjar el projecte–, Pérez creu que hi ha marge per anar més lluny, ja que, per a qualsevol restaurant nou, el primer any es considera només de pràctica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona