Economia

Frit Ravich inaugura un magatzem logístic a Las Palmas de Gran Canaria

La companyia ha invertit 1,3 milions d’euros en les instal·lacions, amb què vol reforçar la seva presència a les illes

Té una superfície de 2.100 m²

La companyia Frit Ravich, que es dedica a la producció i distribució de patates xips, snacks i fruits secs, ha decidit reforçar la seva presència a les Canàries amb la inauguració d’un magatzem logístic a Las Palmas de Gran Canaria. La construcció d’aquestes instal·lacions ha suposat una inversió d’1,3 milions d’euros. El magatzem té una superfície de 2.100 m² i quatre molls de càrrega, i permetrà a la companyia triplicar en un futur la seva activitat i optimitzar el servei als 1.300 clients que tenen a les Canàries.

A més, Frit Ravich preveu incorporar un sistema de gestió de magatzem (SGA) que coordinarà la recepció, l’emmagatzematge, la preparació i l’expedició, així com la gestió d’inventaris dels seus clients. La companyia, que té presència a les Canàries des de fa més de 30 anys, va obrir el 2012 una delegació comercial en aquestes illes que ha culminat amb la posada en marxa d’aquest nou magatzem.

Les noves instal·lacions se sumen a les que la companyia ja té a Maçanet de la Selva i s’emmarquen en el pla estratègic en què Frit Ravich està immers, amb l’objectiu de ser referents i innovadors en el sector, segons destaca l’empresa.

Frit Ravich és una empresa familiar fundada per Josep Maria Viader l’any 1963 a Maçanet de la Selva i actualment la dirigeix la seva filla, Judith Viader. La companyia, que opera en el canal d’alimentació, hostaleria i granel, produeix cada setmana més de 6.100 tones de patates xips, 9.800 tones de fruits secs i prepara més de 7.500 comandes diàries. Té més de 800 referències de la seva marca i distribueix productes d’altres marques.

LES XIFRES

4
molls
de càrrega té el nou magatzem que s’ha inaugurat a les Canàries.
1.300
clients
té la companyia en aquestes illes, on és present des de fa més de 30 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia