Economia

DinàmiG donarà feina a 60 garrotxins desocupats

L’agència ha assegurat més de dues-centes persones al llarg del 2018

L’Agència de Desenvolupament de la Garrotxa, coparticipada per l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa, donarà feina a una seixantena de persones desocupades de llarga durada i n’assessorarà dos centenars més amb el suport dels plans i programes del Servei d’Ocupació de Catalunya. De la seixantena de persones que es beneficiaran dels plans ocupacionals, setze s’encarregaran de tasques extraordinàries de neteja, divuit realitzaran suport en feines de jardineria, nou realitzaran tasques de manteniment en general a diversos municipis de la comarca, dues donaran suport en noves tecnologies a l’aula de recerca de feina, una s’encarregarà de la promoció d’activitats al nucli antic, una s’incorporarà com a agent cívic per a campanyes de conscienciació ciutadana, una realitzarà campanyes informatives sobre reciclatge i una altra, per exemple, realitzarà tasques a l’arxiu. Les contractacions són d’un mínim de mig any i arriben fins a un any a jornada complerta.

A més, l’agència oferirà a través del programa Singulars itineraris integrals (orientació laboral, formació i pràctiques en empresa) a 20 joves de la comarca d’entre 16 i 29 anys beneficiaris del programa de Garantia Juvenil. També inclou la figura del referent d’ocupació juvenil, que oferirà orientació laboral específica per a joves i que actuarà com a punt de connexió entre tots els serveis que s’ofereixen als joves.

Durant el 2018, l’àrea d’ocupació de DinàmiG ha orientat un total de 220 persones de manera puntual i 61 han realitzat orientació per competències. En aquest últim cas s’ha treballat amb perfils generalment amb estudis de nivell mitjà a universitaris. Paral·lelament, dins els diferents programes subvencionats pel SOC i el Fons Social Europeu, s’han atès 340 persones, generalment perfils amb baixa ocupabilitat, desocupats de llarga durada i amb baix nivell formatiu (20 joves atesos amb el Fem Ocupació, 160 usuaris del Treball als Barris, 150 del programa Ubicat i 10 més amb els innovadors).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia