Economia

Cafès Cornellà llança noves càpsules d’alumini

És una nova gamma de quatre varietats compatibles amb Nespresso

Cafès Cornellà llança al mercat una nova gamma de càpsules compatibles totalment amb les màquines Nespresso. Es tracta de quatre varietats diferents de càpsules, dues de les quals són ecològiques, i que es poden adquirir tant a la botiga en línia de Cafès Cornellà com a les cadenes de supermercats. Segons explica l’empresa de Fornells de la Selva dedicada a la torrefacció, la comercialització i la innovació de productes i sistemes vinculats al cafè, totes les càpsules estan fetes d’alumini per dues raons: perquè l’alumini es pot reciclar infinitament sense perdre qualitats i perquè també actua com a atmosfera protectora i beneficia la qualitat del producte.

El president executiu de Cafès Cornellà explica: “El mercat de les càpsules creix constantment i supera el del cafè molt i el cafè soluble. Per aquest motiu hem volgut escoltar la demanda i també crear un canal directe amb el consumidor perquè pugui tenir el nostre producte a casa.”

Amb motiu del llançament de la nova gamma, Cafès Cornellà ofereix un 15% de descompte a través d’un joc al seu Instagram, on cal desxifrar un missatge per aconseguir el cupó de la promoció.

Les quatre gammes

La primera gamma, de color daurat, rep el nom de Lungo Intenso; és la més intensa, amb notes de fusta, cos dens i és ideal per prendre amb llet. També hi ha l’Organic Espresso, que és 100% arabica, amb una intensitat de 9, i disposa del segell ecològic. De color rosa l’envàs, és un cafè amb aromes cítriques i florals i un gust equilibrat, explica Cafès Cornellà. La segona referència ecològica és l’Organic Decaffeinated, 100% arabica i amb notes de cereals i xocolata. El procés de descafeïnat és amb aigua, sense dissolvents químics, cosa que fa que des del punt de vista sensorial no es diferenciï d’un cafè natural. Finalment, hi ha el Ristretto, amb una intensitat de 8, que és un cafè suau, amb notes especiades i afruitades.

Cafès Cornellà és una empresa familiar centenària que anualment serveix 100 milions de tasses arreu del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona