Economia

L’ATA denuncia intrusisme d’amos de pisos turístics

Asseguren que lloguen els habitatges per les xarxes socials i generen especulació

L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA) ha denunciat que l’intrusisme en el sector, lluny de disminuir, evoluciona cap a altres vies. En concret, assenyalen que “molts” propietaris de pisos turístics lloguen els seus apartaments a través de les xarxes socials i WhatsApp “sense cap control de la professionalitat del servei i del producte que s’ofereix al client”.

Segons l’entitat, entre aquests propietaris n’hi ha que operen fora de la llei i que no tenen l’apartament donat d’alta al registre oficial de la Generalitat. D’altres, asseguren, sí que el tenen registrat, però no fan les corresponents declaracions a Hisenda i de la taxa turística. A més, consideren que aquestes pràctiques perjudiquen l’imatge “dels professionals que fan les coses ben fetes” i alhora generen especulació sobre els preus dels habitatges d’ús turístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia