Economia

Neix un fòrum de debat sobre l’economia gironina

La primera Jornada de Professionals de l’Economia i l’Empresa analitza demà a la UdG l’actualitat i les perspectives

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona serà la seu demà de 09:30 h a 14:00 h de la primera Jornada dels Professionals de l’Economia i l’Empresa. La iniciativa neix amb la voluntat de convertir-se en un fòrum de debat periòdic i de referència a l’entorn de l’economia gironina i a propòsit dels aspectes rellevants com els jurídics, formatius, legislatius, entre d’altres. Tots són aspectes que incideixen en l’activitat dels integrants dels diversos col·legis professionals i entitats que impulsen la trobada. La jornada està organitzada per la Universitat de Girona (UdG), el Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC), el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya (CCJCC), el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya (Cogac), l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona (ICAG) i l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (Aedaf) amb l’objectiu d’abordar les grans qüestions d’interès per als professionals de l’economia i l’empresa.

La jornada s’iniciarà a les 09:30 h amb la inauguració i presentació de la jornada amb la degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG, Anna Garriga; el degà del CEC, Anton Gasol; el president del CCJCC, Antoni Gómez; el president de la Delegació de Girona del Cogac, Jaume Vilanova; el degà de l’ICAG, Carles McCragh, i el delegat de Girona de l’Aedaf, Miquel Arxer.

A les 09:45 h el catedràtic d’economia de la UdG Modest Fluvià abordarà el present i el futur de les perspectives de l’economia gironina. A les 10:30 h es parlarà d’invertir a les empreses de nova creació. L’economista i president d’EconomistesBAN –xarxa de Business Angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya–, Pol Font, donarà consells per invertir en noves empreses i exposarà criteris de selecció de projectes. Per la seva banda, l’advocat i membre dels Business Angels Girona BAGI Josep Prat aportarà la seva experiència pràctica amb exemples d’alguns casos concrets del sector.

Nous reptes

A les 11:45 h la delegada de Girona del CCJCC, Angèlica Ribas, posarà sobre la taula el nou compliance –el conjunt de procediments i bones pràctiques per identificar riscos operatius– i l’impacte que té a les empreses. La ponència anirà a càrrec del secretari de l’ICAG, Francesc Rebled. A les 12:30 h el president del CCJCC, Antoni Gómez, abordarà el valor dels intangibles en la informació no financera. A partir de les 13:15 h tindrà lloc un debat i es comentaran les grans conclusions de la jornada amb de l’economista i col·laborador d’El Punt Avui Esteve Vilanova.

Finalment, la clausura de la jornada anirà a càrrec de representants de les entitats col·laboradores de la jornada: l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç de Girona, la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona i Pimec.

LA DATA

25.09.19
és el dia
que s’organitza la jornada, a partir de les 9:30 h i fins les 14 h a la Facultat de Ciències Econòmiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona