Economia

Inserció laboral als barris de Figueres

El programa ‘Treball als barris’ es tanca amb 84 insercions realitzades

L’edició 2019 del programa Treball als barris s’ha tancat a Figueres amb 84 insercions laborals fetes. Fins a 200 persones (140 homes i 60 dones) amb especials dificultats per trobar feines als barris del centre de Figueres i la Marca de l’Ham s’han beneficiat d’aquest programa. Respecte dels grups per edat, un 30% dels participants són menors de 30 anys, un 40% té entre 30 i 45 anys i, finalment, un 30% en té més de 45.

El programa, que s’ha tancat aquest passat divendres, ha celebrat 12 edicions en què es combinen l’orientació i la formació professional amb la inserció laboral en empreses. Es tracta d’una iniciativa impulsada des de l’Ajuntament de Figueres a través de l’àrea de Promoció Econòmica, en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya i que està dotada amb un import de 477.612,58 euros. Al llarg de l’any, s’ha ofert 620 tutories personalitzades a persones que es trobaven en situació d’atur o que buscaven un canvi de feina. El projecte també ha permès la formació de 77 persones en competències bàsiques i sectors com ara electricitat, pintura i jardineria, entre d’altres.

L’alcaldessa, Agnès Lladó, recalca el paper d’aquest programa de cara als veïns del centre i Marca de l’Ham per “millorar la seva qualitat de vida i empoderar-se i garantir el seu major benestar i futur”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia