Economia

Ceigrup fa 30 anys amb un pla de creixement

Té com a objectiu reforçar la seva posició en el sector en l’àmbit de Catalunya

Ceigrup Immobiliàries, creada el 1990 de la mà de tres emprenedors del sector: Josep Company, Antoni Riart i Lluís Torrent, celebra aquest any el 30è aniversari amb un pla de creixement que ja arriba a les 12 agències immobiliàries, amb 20 oficines a les comarques gironines i consolidada com a xarxa immobiliària de referència. L’any passat, s’hi van sumar quatre noves incorporacions –Cubus Immobiliària Olot d’Olot, Salvadó & Gubert de Palamós, Xavier Sureda de Santa Cristina d’Aro i Gran Vall Serveis Immobiliaris de Puigcerdà– i s’ha iniciat el nou pla estratègic, que s’emmarca en un pla d’expansió a mitjà i llarg termini amb l’objectiu de reforçar la seva posició en el sector en l’àmbit de Catalunya. La resta d’immobiliàries són: Finques Company, Finques Riart, Torrent API, Finques Collell Riera, Ceigrup Blanes, Caldes.CAT Ceigrup, Agència Port de la Selva i Habitaa.

Ceigrup va dur a terme, l’any passat, 609 operacions de compravenda, que representen un volum de 86 milions d’euros.

El grup disposa 184 empleats i administra 953 comunitats de veïns. Entre els objectius del pla estratègic hi ha crear una central de compres i incrementar el suport als associats, a més de posar a disposició de les oficines serveis complementaris. També es volen unificar els processos comercials i planificar un pla de formació anual. El pla contempla elaborar el full de ruta per a la resta de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia