Economia

Celebren la 14a edició dels premis G! de turisme

L’empresari hoteler Filippo Rigat, l’associació Petits Grans Hotels de Catalunya, l’associació Cuina Volcànica de la Garrotxa i el sommelier Toni Gérez, entre els premiats durant la cerimònia

L’empresari del sector hoteler Filippo Rigat i Tortorici, l’associació Petits Grans Hotels de Catalunya, l’associació Cuina Volcànica de la Garrotxa i el sommelier Toni Gérez van ser ahir els guardonats als premis G! de turisme honorífics organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. L’acte d’entrega dels premis va reunir unes 200 persones a l’auditori de Banyoles, entre els quals, autoritats, guardonats i representants del sector turístic. A banda dels premis honorífics, els premis G! de comunicació es van concedir als treballs publicats i divulgats a la revista National Geographic Traveler, al diari i la revista digitals israelians Israel Hayom i Jewish Traveler, al programa nord-americà Bare Feet with Mickela Mallozzi i al blog de viatges Journalist on the Run. Pel que fa al premi en la categoria de recerca i investigació Yvette Barbaza, aquest s’ha concedit al projecte de recerca La cuina de l’arròs a la destinació Costa Brava. Una etnografia gastronòmica i cultural, un treball dotat amb 6.000 euros i que és obra de Sergi Yanes Torrado i Margalida Mulet Pascual.

Els premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, arriben a la catorzena edició i es divideixen en tres categories, en què es lliuren guardons honorífics, premis de comunicació i el premi de recerca i investigació turística.

L’empresari hoteler Filippo Rigat i Tortorici va ser reconegut amb el XIV Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional. Amb el XIV Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial per a Petits Grans Hotels de Catalunya, se’ls reconeix “l’excel·lent tasca desenvolupada per aquesta marca, que aglutina més de 90 hotels; mentre que el VIII Premi G! especial Jordi Comas i Matamala per a Cuina Volcànica de la Garrotxa reconeix el compromís amb el territori, la recuperació i la promoció d’una cuina amb identitat pròpia, i també per la recerca de noves tendències culinàries des de fa 25 anys.

Pel que fa al V Premi G! especial Juli Soler i Lobo per a Toni Gerez i Diéguez, es reconeix la seva tasca personal i professional en el sector de la restauració, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Ajuntament, empreses i institucions acadèmiques impulsen l’Aliança per a la Innovació BIVA

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró