Economia

Botiga al carrer a Platja d’Aro per salvar l’estiu

Avui i el cap de setmana, el comerç fa promocions, descomptes i sortejos

La vintena campanya de la botiga al carrer de Platja d’Aro arrenca avui, després d’una temporada especialment difícil per als comerços pel confinament i un estiu en què la bona resposta de visitants de proximitat al municipi, amb xifres acceptables en terrasses i alguns hotels, no s’ha traslladat als calaixos de molts botiguers. Com a punts forts, el president de l’Associació d’Empresaris, Manel Canadell, destaca el fet que apleguen tres dies festius –comptant la Diada i fins diumenge–, i un cop l’eix comercial de l’avinguda s’Agaró ha recuperat la configuració habitual, esperen que més públic es traslladi a les voreres i a prop d’aparadors i expositors.

L’entitat no llança la tovallola i aposta per promocions agressives, com ara un sorteig que aplega una estada d’una nit per a dues persones, dos menús gastronòmics i un val de 1.000 euros per bescanviar en compres de fins a 100 euros en un mínim de deu establiments adherits. Per participar-hi, caldrà fer-se una selfi havent adquirit algun article amb una bossa de la campanya i pujar-la etiquetada com a story a Instagram.

A banda del sorteig, també hi haurà activitats infantils, xous de màgia, pallassos, taller de globoflèxia, maquillatge i altres activitats per als més petits de la casa, sempre complint les mesures de seguretat, higiene i distàncies pertinents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia