Economia

Incapto Coffee aixeca 500.000 euros en set hores

La companyia planteja un sistema alternatiu de subscripció de cafè en gra i cafetera que desafia el model imperant al sector

Incapto Coffee, empresa que proposa un model alternatiu de venda i consum de cafè, ha aconseguit en set hores una la suma de 500.000 euros, amb la qual cosa ha aconseguit tancar una ronda de finançament d’1,2 milions d’euros en dues fases.

La ronda de finançament s’ha fet a través de la plataforma d’equity crowdfunding The Crowd Angel, i ha aconseguit vincular al projecte 96 petits inversors.

Incapto Coffee es proposa capgirar el sector del cafè, amb l’oferta d’una cafetera automàtica més un sistema de subscripció de cafè en gra, en un sistema tipus bundle. El sistema permet degustar el cafè acabat de moldre, amb la immediatesa i comoditat associada a les càpsules, però amb un producte més real, que no genera residus.

La companyia va arrencar a principis de l’any amb una inversió inicial de 500.000 euros, que van ser aportats pels tres socies fundadors Francesc Font, Quim March i Bea Mesas, a més a més de business angels com Josep Casas (Naturitas), Julio Villalobos (Esade) i Álex Saiz (Microapps).

Amb el múscul financer adquirit, Incapto Coffee vol expandir-se per tot l’Estat, per iniciar la internacionalització l’any vinent, a Itàlia, Portugal i França. A més a més, l’empresa planeja fer servir els fons adquirits per desenvolupar nous models de cafetera o crear pop ups a centres comercials.

La firma ja compta amb més de 300 subscriptors i és present a més de 40 empreses i establiments de restauració.

En quatre mesos de trajectòria, la companyia ha assolit una facturació mensual que supera els 50.000 euros. Preveu tancar l’any amb 440.000 euros en vendes, mentre que la facturació prevista per al 2021 és de 4,5 milions d’euros, amb un Ebitda positiu.

Com explica Francesc Font, CEO d’Incapto Coffee, “estem absolutament aclaparats i molt orgullosos de l’èxit que ha tingut aquest campanya de crowdfunding. Haver-ho aconseguit en tan poc temps, tot rebent tantes aportacions de gent que no són inversors financers, sinó simplement persones que creuen en Incapto Coffe, ens empeny a seguit en la nostra ambició de revolucionar el món del cafè.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona