Economia

L'observatori de turisme fa públiques les conclusions a Calp

Algunes de les conclusions de l'Observatori de Turisme de la Costa Blanca, celebrat a Calp, s'han fetes públiques darrerament. Huit experts de primer nivell, han analitzat els diferents segments turístics i han coincidit en assenyalar que cal millorar les infraestructures, executar projectes ferroviaris pendents i atendre les necessitats dels nous tipus de turistes que hi arriben al conjunt del territori valencià.

No hi ha dubte que la porfia major que s'ha llançat a aquesta trobada, ha estat la necessitat de donar-li pas als projectes ferroviaris, entre els quals s'ha apuntat l'AVE Madrid Alacant, així com l a potenciació del tren per la costa. Un tren que ha d'enllaçar Alacant amb Benidorm en 22 minuts i amb Dénia en 38.

També s'ha apostat per l'enoturisme i la gastroteca, com a noves formes de turisme emergents, en paral·lel a l'atenció al que se sol·licita per part del turisme de creuer.

En matèria de tecnologies turístiques, la investigació, el desenvolupament i la innovació és l'eix estratègic sobre el qual ha de girar la implicació del sector i vèncer així la resistència als canvis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.