Economia

Comexi inaugura a Riudellots el seu nou centre tecnològic

Ha suposat una inversió d’11 milions d’euros entre obres de condicionament i maquinària d’última generació

Comexi, empresa amb seu a Riudellots de la Selva i especialitzada en la indústria de la impressió i conversió d’envasos flexibles, va inaugurar ahir un nou centre tecnològic (CTec) després d’una inversió d’11 milions d’euros entre obres de condicionament i maquinària.

El renovat Centre Tecnològic Manel Xifra Boada està integrat en el centre de producció de la marca i disposa d’un espai polivalent de 2.500 metres quadrats destinats a la innovació i el desenvolupament de projectes d’R+D, formació, consultoria, demostracions i laboratori industrial. El CTec Girona tindrà nou màquines d’última generació i una zona de preimpressió pionera on col·laboren empreses líders del sector com ara ESKO, DuPont i Asahi, per al gravat de planxes òfset. Segons explica l’empresa, serà un espai de referència a escala internacional, no només per l’espai i la polivalència, sinó també perquè serà el reflex del projecte corporatiu de sostenibilitat i indústria 4.0, marcats entre els objectius principals de l’empresa. El nou centre té les eines més avançades en la digitalització dels processos i fluxos de treball per a la impressió i la conversió d’envasos i embalatges flexibles. Una d’aquestes eines és Comexi Cloud, una plataforma digital que aporta solucions per millorar el rendiment.

Amb aquesta inauguració, es tanca la primera fase de desenvolupament, que es complementarà amb noves ampliacions en els propers dos anys. Aquestes actuacions el convertiran en un referent, tant en clau funcional com d’investigació i desenvolupament en l’àmbit de l’envàs i l’embalatge.

Amb el nou centre, la companyia vol oferir millors serveis als clients, un clar indici de la seva aposta per la proximitat, la innovació i la sostenibilitat.

“El nostre CTec Girona és la resposta natural a una necessitat latent en el mercat, així com un exemple de la importància que té la innovació en el nostre sector des de fa molt temps. Gràcies als renovats centres tecnològics, oferim la millor solució a mida per al seu negoci a clients d’arreu del món. D’aquesta manera, responem a la confiança que dipositen en nosaltres”, va dir el president de la companyia, Manel Xifra.

Comexi és present en més de cent països dels cinc continents i disposa de centres de producció a Riudellots i al Brasil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona