Economia

Fons de pensions de Banc Sabadell, els millors d’Europa de l’any 2021 de la seva categoria

Un any més l’organització “Investment&Pensions Europa” ha premiat BanSabadell Pensions en tres categories

BanSabadell Pensions rep un esment per la innovació i consolidació en la implantació del Cicle de Vida com a model de gestió de fons de pensió
L’amplitud dels temes premiats, i la notorietat dels Fons Premiats demostren la capacitat de gestió de BanSabadell Pensions

Un any més la prestigiosa organització Investment & Pensions Europe premia BanSabadell Pensions a la seva gala anual. Aquest any li han correspost tres premis:

• premi europeu al millor fons d”aportació definida d’Europa.

• premi al millor fons de pensions d”ocupació d’Espanya.

• premi europeu a la millor estratègia activa en fons de pensions de treball.

El primer premi aconseguit a la cerimònia va ser per a GM Pensiones Fons dels Empleats de Banc Sabadell, el qual va aconseguir el premi al millor fons d’aportació definida d’Europa.

En aquest guardó els jutges premien els fons que descriuen la seva estructura i la seva contribució definida o model híbrid de manera innovadora, complint amb les expectatives d’ingressos i retorns dels seus participants, amb una estructura de govern i distribució dels riscos equilibrada i innovadora les millors opcions d’inversió diversificades. Aquest fons té, en els darrers 3 anys, una rendibilitat de 5,7% TAE i en els darrers dotze mesos 10,6% TAE (tots ells a final d’octubre).

El segon premi de la nit també va ser per a GM Pensions Fons de Pensió dels Empleats de Banc de Sabadell com a millor fons de pensions d’ocupació d’Espanya. Aquest premi s’atorga a cada país a aquell pla que per als jutges té una llarga trajectòria d’implementació de millors pràctiques de govern, gestió i rendibilitat. A més, aquest fons ha estat finalista a la categoria de millor fons de pensions d’ocupació d’Europa.

I el tercer premi aconseguit va ser per al Fons dels Empleats de Dupont com a millor fons d’ocupació europeu d’Estratègia Activa. Aquest premi l’atorguen els jutges a una gestió activa de les inversions i del model de govern, utilitzant gestors externs i interns, combinant les millors pràctiques de cadascun. Entre les àrees d”interès en aquest premi els jutges valoren: el rol actiu de totes les classes d”actius, les expectatives de rendiment sobre una base ajustada al risc amb els seus models de control i seguiment dels gestors.

Un esment del jurat per ser pioners

BanSabadell Pensions rep en el cas de Dupont un any més, un esment del jurat, en el que es destaca la seva innovació i consolidació en la implantació del Cicle de Vida com a model de gestió de fons de pensions, sent pioner en el seu desenvolupament a Espanya.

Amb aquest pla DuPont té implantat un model en què per a cada partícip es va adaptant el risc, el que es materialitza reduint la inversió en renda variable i incrementant la de renda fixa a mesura que s’acosta la data de jubilació.

Aquesta gestió de cicle de vida ha tingut com a fruit excel·lents rendibilitats, que en el cas del pla de pensions de DuPont ha suposat, en els darrers 7 anys, una rendibilitat mitjana anual del 6,6% per al fons de creixement, i un ,2,5% per al fons més conservador adreçat a la preservació.

BanSabadell Vida i Pensions també han implementat aquest model de Cicle de Vida en la gestió de totes les solucions d’estalvi previsional, tant en plans pensions individuals amb els Plans Sabadell Futur, com en els plans d’ocupació de promoció conjunta per a petites i mitjanes empreses i en els plans de jubilació col·lectius.

Els plans de pensions individuals Sabadell Futur van ser els primers al mercat a contemplar, a més de l’horitzó temporal, el perfil de risc del client, permetent així adaptar-se al màxim a les seves necessitats. Això ha permès que 6 d’aquests plans comercialitzats per Banc Sabadell se situïn als primers llocs del rànquing de rendibilitat d’Inverco en els últims anys a les categories de Renda Fixa Mixta i Renda Variable Mixta.

L’amplitud d’aquests temes que han estat premiats així com la notorietat dels Fons Premiats demostren un any més la capacitat de gestió de BanSabadell Pensions no només a nivell de l’Estat espanyol sinó també a nivell internacional, oferint les millors solucions d’inversió per a cada model i sabent-se adaptar als diferents moviments del mercat, demostrant la seva solidesa i rendibilitat per als clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona