Economia

Yahoo rebutja l'oferta de compra de Microsoft

El portal d'internet Yahoo ha rebutjat avui definitivament l'oferta de compra de 44.600 milions de dòlars (uns 30.000 milions d'euros) que li va fer el gegant informàtic Microsoft l'1 de febrer passat en considerar que infravalora l'empresa i no és la més adequada.

"El consell d'administració creu que la proposta de Microsoft infravalora Yahoo, incloent la nostra marca global i la nostra audiència en el món", segons un comunicat enviat per la mateixa empresa.

Yahoo també afegeix que l'oferta de la companyia que lidera Bill Gates no és la més adequada tenint en compte "les inversions que s'han fet recentment en plataformes d'anuncis i les futures perspectives de creixement".

Microsoft estava disposada a pagar 31 dòlars per acció (20,85 euros), cosa que suposa un 62 per cent d'increment sobre el preu que els títols de motor de recerca per internet havia tingut uns dies abans de l'oferta.

Les accions
Poc després de conèixer-se el rebuig de Yahoo a Microsoft, les accions del portal d'internet es cotitzaven al mercat tecnològic Nasdaq a 29,83 dòlars, el 2,16 per cent més que en el tancament de divendres, mentres que els de Microsoft se situaven en 28,25 dòlars, un 1,09 per cent menys que en la seva última cotització.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.