Economia

La reindustralització de la planta de Nissan fa un últim pas i definitiu

La comissió per trobar un nou ús als terrenys de la Zona Franca culmina el seu treball amb una darrera reunió fa la seva última reunió

El projecte, o anhel, per donar un nou ús industrial als terrenys que ocupava la planta de Nissan a Barcelona ha fet un nou pas, ja definitiu, amb la ratificació dels acords finals entre el Consorci de la Zona Franca i Goodman, i entre Nissan i el ’hub’ d’electromobilitat, que donarà activitat a l’antiga factoria. La rúbrica d’aquests pactes ha estat un dels eixos centrals de discussió avui de la 28ena i última reunió de la comissió de reindustrialització de Nissan, i de la qual en formen part la direcció i els sindicats de la companyia automobilística, la Generalitat, el Consorci de la Zona Franca i el govern espanyol, i que durant més de dos anys de feina ha analitzat 17 projectes industrials per reorientar el futur dels terrenys. A la parcel·la que gestionarà l’empresa logística Goodman, d’uns 500.000 m2, s’hi ubicaran els projectes del ’hub’ que impulsa QEV Technologies i BTech, a més del fabricant de motocicletes elèctriques Silence, que ja hi ha iniciat la seva activitat, i altres vinculats a la logística, i del centre tècnic de Nissan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia