Economia

Arriba la setmana de la Moda a l’Espai Gironès

L’ Espai Gironès celebra un any més la Fashion Espai des d’avui 4 d’octubre fins al 14 d’octubre i amb la qual s’acostarà al públic les darreres tendències de tardor i hivern i donarà la oportunitat a través dels càstings de formar part de l’equip de models. Avui comencen els càstings presencials, de 17h a 20h, que s’allarguen fins divendres. Les inscripcions encara estan obertes a www.fashionespai.cat. Els càstings estan oberts a totes les persones a partir de 16 anys i no hi ha límit de talles.

Com a novetat aquest any s’ha organitzat per aquest dissabte 7 d’octubre, de 18h a 20h, la Fashion show, amb els vint semifinalistes dels càstings i el dissabte 14 d’octubre, a les 17h i a les 18:30h, es podrà assistir a dos passis de desfilades de models professionals de l’agència Towanda Models, amb el presentador i actor Dafnis Balduz i música en directe, que es duran a terme a la planta baixa del centre comercial.

Una altra de les novetats d’aquest anys són les masterclass, que es faran la setmana vinent. Les inscripcions es poden fer a www.fashionespai.cat.

Aquest any també es farà un Càsting amb famílies i hi haurà sortejos i premis durant tota la Fashion Espai.

També es continua la promoció de vendes i sortejos a Instagram per guanyar targetes regal de l’Espai Gironès. Del 4 al 13 d’octubre (exceptuant els dies 7 i 8 d’octubre), es farà un sorteig diari de 50 euros per gastar en compres a l’Espai Gironès. Cada dia el sorteig anirà enfocat a un sector determinat del món de la moda (maquillatge, moda infantil, moda esportiva, entre altres). Per participar caldrà seguir el compte d’Instagram i presentar-se al Punt d’Informació per recollir el número de participació al sorteig.

Durant la Fashion Espai també es podrà participar en sortejos de targetes regal de 150 euros cada una per gastar en compres a l’Espai Gironès. Caldrà presentar tiquet de compra d’un mínim de 20 euros al Punt d’Informació. L’entrega dels 4 premis tindrà lloc presencialment al centre comercial el dissabte 7 d’octubre (1), dijous 12 d’octubre (1) i dissabte 14 d’octubre (2) a les 18:00h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona