Economia

EMPRESA

Reconeixement a les empreses que treballen per fer de la Garrotxa un territori socialment responsable

El proper dimecres 25 d’octubre tindrà lloc la Jornada Garrotxa Territori Socialment Responsable (TSR), en el marc de la qual es donaran els diplomes de Codi de Gestió Sostenible, la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i les ELR (Empreses Lingüísticament Responsables).

La Jornada es farà a l’Espai Cràter d’Olot i serà una matinal de2/4 de 10 fins a les dotze del migdia. L’acte començarà amb la conferència d’Anna Maria Martín, Directora de projectes d’accessibilitat sensorial a Multisignes, titulada “Accessibilitat universal i bones pràctiques a l’empresa”.

A continuació tindrà lloc una taula rodona amb diferents membres de l’Associació de familiars de persones amb trastorn de l’espectre autista de la Garrotxa, que exposaran la seva experiència. Al final, s’entregaran les acreditacions a les 21 empreses i l’acte finalitzarà amb un aperitiu amb productes de proximitat.

La Jornada és oberta a tota la ciutadania i només cal inscriure-s’hi des del web . La Garrotxa impulsa un model de gestió responsable per a tot el teixit empresarial i econòmic del territori - un model del treball en xarxa – que es porta a terme de forma col·laborativa amb diversos organismes tals com: DinàmiG, Turisme Garrotxa, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa (Normalització Lingüística); els quals s’organitzen per implementar des dels vessants mediambiental, econòmic, social i lingüístic una responsabilitat corporativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona