Economia

Nova gamma de cremes i brous de Tap Tap Food

Tat Tap Food, l’empresa participada en un 50% pel grup d’alimentació Noel, ha tret una nova gamma de cremes, gaspatxos i brous amb la seva marca Nature Tap Tap i que compta amb l’aval del mediàtic xef Alberto Chicote, que ha supervisat i avalat tot el procés. La nova gamma , que es presenta en racions individuals de350 ml en el cas de les cremes i en envasos d’1litre en el cas de brous, gaspatxo i salmorejo, ja es pot trobar en diversos supermercats.

El grup d’alimentació Noel, amb seu a Sant Joan Les fonts, està especialitzat des dels orígens en xarcuteria i elaborats carnis, però ha dut a terme un important procés de diversificació, com és el cas de la companyia Tap Tap Food, de la qual en té un 50% de participació. Tap Tap Food ha realitzat recentment una inversió de 7 milions per a una nova plana de producció a Sant Joan les Fonts de quatre mil metres quadrats amb l’objectiu d’incrementar a doble dígit les vendes al 2023.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

unió europea

Normes que ofeguen el camp

Brussel·les

Tractors cap a París

París
Gustavo Duch
Veterinari, escriptor i activista per la sobirania alimentària

“No ens podem mirar les protestes des de fora”

BARCELONA
ECONOMIA

La sequera no afecta l’obertura dels parcs aquàtics gironins

LLORET DE MAR
Economia

Els pescadors de Tarragona fan una jornada de vaga

Tarragona
economia

Manifestacions a la porta del MWC en defensa de Palestina i dels drets socials

L’hospitalet de llobregat

L’aeroport renova la senyalització orientativa de les terminals

girona
Tribuna oberta

Els desafiaments característics dels executius

PSICÒLOGA EXECUTIVA
Daniel Pérez
Director general de l’Energètica

“Arribar al 50% de renovables el 2030 és realista i necessari”

GIRONA