Economia

El Vívid es posa en marxa amb un 66 per cent de les entrades venudes

De la seixantena d’activitats programades, una vintena ja han exhaurit les entrades, especialment els ’Esmorzars entre vinyes’

El festival s’inaugura aquest dissabte a Capmany amb el tast «10 dones 10»

El Vívid, el mes de l’enoturisme a la Costa Brava, es posa en marxa el cap de setmana i oferirà durant el mes d’abril una seixantena d’activitats presencials per gaudir del vi i del territori empordanès. L’onzena edició d’aquest esdeveniment s’inicia amb el 66 % de les entrades venudes, dues de cada tres. Concretament, una vintena de les activitats programades han exhaurit les entrades.

Les propostes amb major nivell d’ocupació són els Esmorzars entre vinyes, ja que onze dels catorze àpats programats han esgotat les places. De fet, la majoria d’aquests esmorzars han hagut d’ampliar les localitats per atendre l’elevada demanda. La programació d’activitats es divideix en vuit categories: dones del vi, tastos singulars, maridatges per perdre els sentits, esmorzars entre vinyes, experiències vil·lennials, rutes de vi i natura, melodies de vi, i activitats familiars.

El Vívid, que aquest any programa diverses activitats per posar en valor la contribució de les dones del vi de l’Empordà, s’inaugura aquest dissabte a Capmany amb el tast «10 dones 10», que permetrà conèixer amb profunditat una desena de vins elaborats per viticultores, enòlogues i sommeliers empordaneses.

Les activitats «Dalí i el vi», a càrrec de la sommelier Laura Masramon, «Maridatge musical amb The Tasting Band», al Wine Palace de Figueres, l’«Speed Dating, speed tasting», al celler Mas Geli, i la proposta enogastronòmica «4 sentits en joc», al Restaurant Can Bach, completen l’oferta del primer cap de setmana.

El segon cap de setmana d’abril acollirà la programació més àmplia i diversa del Vívid. Entre altres activitats tindran lloc les activitats «Brunch, vi i música», al celler Perelada, el «Concert de Sara Roy maridat amb vins de l’Empordà», a l’Auditori de Caputxins de Figueres, la proposta musical «VIVIVI», al celler Vinyes dels Aspres, o l’«Esmorzar gastrovimelòdic», a la Cooperativa de Garriguella.

La iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com del centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà. El Vívid s’ha consolidat com un dels esdeveniments enoturístics més importants que es duen a terme actualment a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona