Economia

Els sindicats i un centenar d'entitats es manifesten contra la crisi

Economia

Sota el lema Plantem cara a la crisi, els sindicats i més d'un centenar d'entitats es manifesten aquesta tarda pel centre de Barcelona per "plantar cara" i expressar el seu malestar per les mesures que el govern ha près per afrontar l'actual context econòmic que consideren "insuficients", i que, segons les organitzacions sindicals, haurien d'estar orientades a què els treballadors no en paguin les conseqüències.

Els organitzadors han augurat una manifestació "massiva" que ha sortit de la via Laietana (a l'altura de la Catedral) a les 17.00 hores i s'acabarà davant de la seu de la Delegació del govern, al Pla de Palau.

Segons el responsable de coordinació sectorial d'UGT de Catalunya, Camil Ros, les mesures posades en marxa fins ara són "massa disperses", per la qual cosa ha advocat perquè la marxa serveixi perquè les administracions competents abordin una "gestió coordinada i transparent".

Per Ros, la situació de crisi i les seves conseqüències, que fins ara han castigat especialment el sector industrial i la construcció, amenacen també ara el sector dels serveis, per la qual cosa és necessària la unitat dels treballadors perquè ells no en siguin les víctimes, "perquè ells no n'han estat els causants".

A més de CCOO i UGT, convocants de la manifestació, l'Usoc també s'hi ha adherit i el Sindicat de Periodistes ha expressat el seu suport a la mobilització, així com més d'un centenar d'entitats representatives dels treballadors autònoms, els immigrants, els joves, entre d'altres col·lectius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.