L'ADEG reconeix la trajectòria de 22 empreses i entitats del Penedès en la promoció de l'economia local

L'entitat empresarial també premia el programa «Persevera» de l'IES de l'Arboç

Una faula ha inspirat un programa educatiu que incentiva les actituds empresarials dels joves. Es tracta del programa Persevera, per severa, per se vera, promogut per l'IES de l'Arboç, que va rebre divendres a la nit el reconeixement de l'ADEG. Un grup de professors de l'institut ha creat una exposició que consciencia l'alumnat de la importància que va tenir en el món clàssic el valor de l'esforç associat a l'afany de superació.

La Nit de l'Empresa, que ha modificat el seu nom per evitar el llenguatge sexista (fins ara era La Nit de l'Empresari), va donar, entre altres guardons, el premi de la Normalització Lingüística al Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès; el diploma de Qualitat, a l'Agència de Promoció de Turisme de Sitges; el de la Responsabilitat Social, al Centre de dia La Geltrú, i el de la Imatge Corporativa, al restaurant Negre Fum de Vilanova i la Geltrú, per una proposta creativa de l'agència Cocòlia.

En un moment complicat per la construcció, el sector va rebre diverses moixaines durant la nit. El Premi ADEG Especial va anar a parar al Gremi de Constructors del Garraf per l'organització els darrers anys de la Setmana de la Prevenció, una iniciativa pionera contra la sinistralitat laboral. I es va lliurar el premi ADEG Honorífic en reconeixement al bagatge de Construccions Albert Contreras, una empresa vilanovina que ha estat escola de paletes i una referència en el seu sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona

Finalitza el tall a la C-66 per protestar contra la gestió de la sequera

la pera
QUERALBS

FGC i Queralbs arriben a un principi d’acord per la gestió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

Rècord d’inversió estrangera a les Terres de l’Ebre en cinc anys

Tortosa
economia

El BBVA explora una possible fusió amb el Banc Sabadell

barcelona
economia

La zona euro deixa enrere la recessió tècnica

barcelona