Economia

martorell

Un polígon de 36 hectàrees s'aixecarà al costat de la Solvay

Terra Logística construirà una zona que donarà feina a 2.000 persones

Martorell disposarà d'un polígon industrial de 36 hectàrees que es construirà en un solar annex a l'empresa Solvay, pròxim a l'autovia A-2 i a l'autopista AP-7. Està previst que demà la Comissió d'Urbanisme de Barcelona (CUB), que depèn de la Generalitat, aprovi definitivament el tràmit, que va començar el 2008.

Solvay ha venut els terrenys a l'empresa Terra Logística, que és la que s'encarregarà de l'execució del projecte. El responsable d'aquesta empresa, Paul Wakefield, va explicar ahir que faran una inversió de més de 50 milions d'euros i va avançar que la idea inicial és que s'hi instal·lin “entre sis i set empreses que crearan 2.000 llocs de treball”. Està previst que la primera fase del parc industrial entri en servei l'any 2013. Segons el responsable de la companyia, “ja hi ha empreses interessades en el projecte”. La intenció de la companyia és aprofitar la proximitat de Seat, perquè s'hi ubiquin proveïdors de la marca.

El responsable de l'empresa promotora va reconèixer en la presentació del projecte que “no és el millor moment per fer una inversió immobiliària, però era una oportunitat que no podíem menysprear ni desaprofitar”. Wakefield va assegurar que “la ubicació és extraordinària per les comunicacions viàries” i va subratllar que l'empresa pretén aprofitar la proximitat de l'empresa Seat per atreure empreses del sector de l'automoció. De la seva banda, l'alcalde de Martorell, Salvador Esteve, es va felicitar per la creació de llocs de treball “en una època especialment difícil”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.