Economia

Paiporta perdrà més de 4 milions per no rendir comptes

L'Ajuntament de la vila encara no ha presentat la liquidació del pressupost de l'exercici anterior

Compromís per Paiporta alerta que l'ajuntament podria deixar de rebre fins 4,6 milions d'euros de l'Estat, per la mala gestió de l'actual govern municipal.

I és que, segons informa Compromís, la municipalitat encara no ha presentat la liquidació de pressupost corresponent a 2.010, liquidació que per llei hauria d'haver-se fet abans del 31 de març.

Açò fa que, segons la Llei d'Economia Sostenible i tal i com ja s'ha avançat des del Ministeri d'Economia, “l'estat puga retindre aquests diners”. Cal recordar que la Llei d'Economia Sostenible va estar aprovada en el Congrés amb els vots favorables també del PP.

Aquests diners, corresponents a la participació en els tributs de l'estat, són una part molt important dels ingressos de Paiporta (quasi una tercera part del pressupost total) i en aquests moments, tal i com s'explica des del grup municipal Compromís, “seria inassumible per al municipi no poder comptar amb ells i per això és una gran irresponsabilitat que l'equip de govern encara no haja fet els deures”.

A l'alcalde no l'interessa liquidar

Pere Rossell

Quantes coses deixarà entreveure la liquidació del 2010 de Paiporta, quan a hores d'ara, l'alcalde no ha deixat que la persona responsable de la intervenció, done per tancat i finit aquest exercici. Porta fora de normativa legal des de fa cinc mesos, però tan li fa a Vicent Ibor posar en perill la sostenibilitat de l'ajuntament en el seu conjunt i dels serveis bàsics de la vila, si a final de mes, para la mà i percep el seu salari.

No passa res si retalla en educació, ni tampoc hi ha cap terratrèmol si decideix tancar la formació de persones adultes del seu poble, o si redueix radicalment les ajudes per a llibres i altres coses semblants relacionades amb el benestar dels més vells. No passa res. A ell ja l'han votat i té corda per a d'ací a quatre anys.

Quantes despeses injustificables amagarà la liquidació de l'any passat, un any electoral. De segur que quan es conega, els ciutadans coneixeran alguna que altra sorpresa amagada. Tard o d'hora s'haurà de presentar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.