Economia

Paiporta acollirà el març vinent la fira d'emprenedors de l'Horta

Es tracta d'una convocatòria que suma els empresaris, els emprenedors i els desocupats del vessant Sud de l'Horta per tal de compartir experiències i necessitats

Durant el proper mes de març, està prevista a Paiporta la celebració de la segona edició de la Fira Comarcal d'Emprenedors i Empresaris de l'Horta Sud, una proposta que l'any passat es va fer a Aldaia i que en aquesta ocasió, tindrà com a marc principal l'Auditori d'aquesta localitat.

L'objectiu d'aquesta fira, rau en la reunió de l'empresariat i els desocupats amb els emprenedors, a fi de posar en comú la problemàtica que s'hi viu i poder guanyar en competitivitat.

Hom pensa que, aquesta iniciativa, facilita l'accés al mercat laboral per part de les persones desocupades i és per això que la municipalitat paiportina es troba en marxa, a fi d'organitzar al mil·límetre aquesta cita. De fet, l'alcalde Vicente Ibor assegura trobar-se ben satisfet pel repte que suposa i manifesta estar ben convençut, que resultarà una fita en la recuperació de treball a la comarca de l'Horta Sud.

La trobada serà possible gràcies a la iniciativa d'acord comarcal per l'ocupació de la Mancomunitat de l'Horta Sud i els ajuntaments implicats.

Una jugada més

Pere Rossell

L'alcalde de Paiporta diu, que amb aquesta convocatòria desproveiran el veïnat de la por existent a establir-se com a empresaris i autònoms, com a una alternativa real a l'altíssim nivell de desocupació que aguanta la societat. Anima a empreses i veïns a participar en aquesta iniciativa tot i afegint que hi ha sortides i que les donarà a conèixer coincidint amb la trobada.

El veïnat sap que Ibor no pot fer molts invents, perquè la seua paraula resta en entredit després d'haver fet fora mestres i professors de l'escola d'adults del poble, quan ha desmantellat part de la brigada de serveis municipal i quan ha anunciat una reestructuració “ferotge” a la plantilla de l'Ajuntament que presideix.

Quan una societat ha permés el desballestament del sector primari i del secundari, no pot pretendre que siga el terciari qui li traga les castanyes del foc. El temps de les subvencions ha tocat al seu termini i ara se li ha de posar molta imaginació per a recuperar teixit productiu. L'alcalde ho sap, els polítics valencians ho saben, però la política de sarsuela que s'aplica ens tenalla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.