Economia

empresa

Natura Respira fa cursos per a empresaris

Ensenya a reeducar el ritme respiratori i la postura corporal

Natura Respira 3.0 és una empresa de Bàscara dirigida per M. Àngels Farreny que es dedica a fer cursos basats en tècniques de respiració i reeducació postural a empresaris i emprenedors, però també a professionals de l'ensenyament i a particulars. La idea de Farreny és “ensenyar a reeducar el ritme respiratori, la postura corporal i la consciència d'estar viu”. “I amb tot això aconseguim serenitat per prendre decisions encertades en moments difícils, despertar la consciència perquè cada persona pugui aportar el millor a la societat i afavorir l'autoconeixement per optimitzar la gestió personal i relacional, entre d'altres”, assegura Farreny.

Entre les entitats i empreses divulgadores dels cursos hi ha l'Escola de Negocis de la Fundació UdG, l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport Euses de Salt, l'Associació Gironina d'Empresaris (AGE), les patronals FOEG i Pimec, el Centre Espai Terra Girona, Girona Emprèn i l'Associació Espanyola Multisectorial de Microempreses Aemme de Madrid.

A Natura Respira 3.0 hi treballen quatre persones, dos de les quals són professores, a més de diversos col·laboradors “que creuen fermament en el projecte”. Els tallers i cursos tenen diferents durades –solen ser d'entre 10 i 20 hores– segons el temari escollit.

Farreny assegura que controlar la respiració és primordial. “Hi ha una dada científica poc coneguda i molt important: Otto Heinrich Warburg va ser premi Nobel de Medicina el 1931 pel fet de demostrar la relació entre oxigen i el càncer”, va assegurar la directora de Natura Respira. És per això que per Farreny quan millor funciona l'hàbit de respirar correctament és en la prevenció, és a dir, començant des de l'escola. I per això el 20 d'octubre comença un cicle formatiu per a educadors al Centre d'Estudis Adams.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona