Economia

L'associació Serra de Mariola també present a FITUR

El patronats Costa Blanca, i València Terra i mar comptaran amb informació sobre Agres, Alfafara, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent i Muro

Les poblacions que integren l'associació Serra Mariola estan doblement representades en la Fira internacional de turisme (FITUR) que se celebra a Madrid des del dimecres 22 fins al diumenge. D'aquesta forma, els patronats provincials Costa Blanca, i València Terra i mar comptaran amb informació sobre Agres, Alfafara, Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent i Muro amb espais propis i també mitjançant el fullet conjunt editat pel col·lectiu a la fi de 2013.

Alcoi donarà a conèixer el recentment inaugurat Casal del Nadal que durant el seu primer mes d'obertura va registrar prop de 6.000 visitants dins de la presentació de la candidatura del Nadal alcoià a ser declarada patrimoni immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Igualment, la ciutat promocionarà els seus Moros i Cristians que aquest any coincideixen amb el pont de la Comunitat de Madrid i la resta d'atractius com les diferents rutes que ofereixen com la del Modernisme, la Industrial o les culturals dedicades a Júlia i Ovidi Montllor.

Per la seua banda, la Diputació de València promocionarà la nova guia virtual de Bocairent editada per a ser una eina amb tota la informació sobre la població i que, al mateix temps, permet accedir a altres recursos, especialment multimèdia, que li confereixen gran utilitat per abastar tota la riquesa patrimonial i mediambiental que atresora així com els recursos de restauració i allotjament. La publicació està pensada tant per a la web com, especialment, per a dispositius mòbils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia