Economia

La Generalitat convoca a la direcció i treballadors de Panrico aquest dilluns per dialogar 

El conseller d'Empresa i Ocupació demana a les parts que oblidin les demandes judicials

Felip Puig alerta que el conflicte pot acabar “amb la fàbrica tancada i menjant Donuts de Saragossa”

El conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, ha explicat aquest diumenge que convocarà a la direcció i als treballadors de Panrico demà dilluns “perquè arribin a un acord”, després que els treballadors de la planta de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) decidissin aquest dissabte mantenir la vaga indefinida que van iniciar fa més de set mesos.  Si més no, així ho ha explicat en declaracions a Catalunya Ràdio en les que ha demanat a les parts que oblidin les demandes judicials.

Puig ha mostrat la seva preocupació pel futur de Panrico i ha alertat que la situació pot acabar “amb la fàbrica tancada i menjant Donuts fabricats a Saragossa”.  El conseller ha rebutjat, a més, que l'empresa condicionés reduir els acomiadaments previstos a que els integrants del comitè d'empresa figurin a la llista de treballadors que es veuran afectats per l'ERO.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia