Economia

El mercat del Lleó obrirà els divendres a la tarda a partir del setembre

Més de la meitat dels marxants s'han compromès a obrir entre les cinc i les nou del vespre

Es vol captar un públic nou i facilitar la compra als clients

El mercat del Lleó obrirà a partir de mitjan setembre els divendres a la tarda. Així ho han decidit els marxants en comprovar que més d'una trentena dels cinquanta-sis que hi ha en l'actualitat s'han compromès a obrir les parades també en aquesta franja horària.

El president dels marxants del mercat del Lleó, Joan Gironell, assenyala que “en alguns casos no és possible perquè fan les llotges de peix o hi ha gent que no pot”, però considera que aquesta aposta “pot ser útil per donar un servei a la gent que no pot venir al matí durant la setmana”. En aquest sentit, considera que el fet d'obrir els divendres a la tarda també “donarà més facilitats, ja que fins i tot pot provocar que vingui menys gent el dissabte, en què n'hi ha molta, i així permetre fer la compra més tranquil·lament”.

Els marxants també consideren que en l'època estival i a l'hivern “es facilitarà que si dissabte es vol marxar a la platja o a esquiar es pugui anar a comprar divendres a la tarda”. Els paradistes entenen que cal adaptar-se a les noves necessitats, i que l'obertura d'una tarda a la setmana “pot permetre augmentar vendes i atraure un públic nou que ara per horaris no pot venir a comprar a les parades del mercat”. Els marxants esperen que hi hagi una resposta bona dels clients.

LA XIFRA

30
marxants
dels 56 que hi ha s'han compromès a obrir els divendres a la tarda; a alguns els és impossible fer-ho.

LA DATA

09.2014
A mitjan mes de setembre es preveu començar a obrir de cinc a nou de la tarda cada divendres.

Fa vint anys la prova no va reeixir

Els marxants recorden que fa vint anys ja es va fer un intent d'obrir a les tardes, però la falta de gent va provocar que es descartés aquesta pràctica. Ara consideren que la societat ha canviat i que cal adaptar-se. També es tancarà a les tres la resta de dies, mitja hora més tard, per atraure la gent que plega a les dues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia