Economia

Economia

El RACC ven el 51% de la seva companyia asseguradora a ACM

El RACC ha arribat a un acord amb Assurances du Crédit Mutual (ACM) per vendre-li el 51% de la seva companyia d'assegurances per 45 milions d'euros. ACM ja controlava el 49% restant, amb la qual cosa passa a tenir el 100% de les accions. El RACC i ACM tenen una aliança estratègica des del 2008, que fins ara s'ha formalitzat en la companyia conjunta RACC Assegurances. “Aquest acord és un instrument per enfortir la relació entre tots dos i cada soci es desenvolupa en la seva especialitat: ACM, com a companyia d'assegurances, i el RACC, com a distribuïdor”, explica el comunicat conjunt enviat pels dos grups. Així doncs, el RACC, presidit per Josep Mateu, potenciarà el rol de distribuïdor d'assegurances i disposarà d'una oferta asseguradora “més completa, innovadora i competitiva” per als seus socis, ampliant la seva cartera de productes i desenvolupant especialment les assegurances personals.

ACM forma part del grup francès Crédit Mutuel, que l'any 2012 va adquirir Agrupació Mútua i, al maig passat, la també catalana Atlantis per enfortit la seva presència al mercat espanyol. L'any passat el va tancar amb 8,6 milions d'assegurats i 26,2 milions de pòlisses.

efe



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.