Economia

Rajoy assegura que l'economia espanyola ha entrat en un “cercle virtuós”

El president del govern espanyol afirma que aquesta realitat pot portar Espanya al “període de creixement i benestar més llarg història recent”

Defensa que els pressupostos mantenen l'Estat del Benestar i dediquen el 53,5% dels recursos a despesa social

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ha afirmat aquest dijous que la recuperació econòmica és “innegable” i “guanya força dia a dia” i ha afegit que Espanya ha entrat en “un cercle virtuós” de més creixement, més ocupació, més ingressos i menys impostos.

Rajoy ha fet aquestes consideracions al començament de la roda de premsa posterior al Consell de Ministres en què ha informat dels pressupostos generals de l'Estat i fet balanç de l'últim període polític.

El cap de l'Executiu ha exposat que durant l'actual curs polític s'ha confirmat “de manera clara” la recuperació econòmica.

Rajoy ha plantejat que a aquesta realitat se li poden buscar “totes les ombres que es vulgui”, però ha afegit: “Estem davant d'un canvi de situació indiscutible que arriba cada vegada a més gent i és una cosa que ens ha de congratular a tots”.

El cap de l'Executiu ha manifestat que “amb aquests pressupostos es tanca una etapa dificilíssima” i s'obre un nou període de creixement sostingut i de creació d'ocupació.

Segons ha exposat, Espanya ha entrat en un “cercle virtuós” de més creixement, més ocupació, més ingressos i menys impostos i ha subratllat que els pressupostos que avui s'aproven s'enforteixen aquesta senda, que, “si no es torça”, pot portar Espanya al “període de creixement i benestar més llarg història recent”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia