Economia

economia

CaixaBank Pay, nova aplicació per a pagaments des del mòbil

CaixaBank acaba de llançar CaixaBank Pay, una nova aplicació per a terminals de qualsevol operador mòbil amb NFC i sistema operatiu Android. L'entitat financera presidida per Isidre Fainé i de la qual Gonzalo Gortázar és conseller delegat estima que el servei té potencial perquè puguin utilitzar-ho més del 70% dels seus clients de banca mòbil.

La nova aplicació de pagament permet als clients descarregar les seves targetes Visa de CaixaBank al mòbil i utilitzar el telèfon com si fos una targeta contactless per realitzar operacions en caixers dotats d'aquesta tecnologia i efectuar compres en qualsevol establiment comercial amb datàfon adaptat. Més del 70% dels comerços a l'Estat ja operen amb aquesta tecnologia, fet que suposa un parc de 600.000 datàfons.

L'aplicació està basada en tecnologia HCE (Host Card Emulation), que fa possible descarregar targetes financeres al mòbil de manera segura i facilita que els clients amb targetes Visa de CaixaBank i telèfon Android puguin pagar amb el seu mòbil, independentment del seu operador de telecomunicacions. Els únics requisits tècnics són disposar del sistema operatiu Android 4.4 o superior i NFC. La descàrrega és gratuïta tant a CaixaMovil Store com a Google Play.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia