Economia

Creix l'ocupació en allotjaments d'Olot el mes d'agost

L'índex va ser del 70,5%, que és un 8,5% superior al que es va registrar l'any passat

El sector turístic olotí pot estar satisfet d'aquest mes d'agost, una època de l'any que no és de les més fortes a la ciutat. Segons l'Ajuntament, els allotjaments van tenir una ocupació del 70,5%, un índex que és un 8,5% superior al que es va registrar el mateix mes de l'any passat. L'augment confirma una tendència a l'alça, ja que el 2010 l'ocupació va ser un 20% inferior. A la ciutat hi ha 197 places per pernoctar, repartides en hotels, apartaments i pensions.

Quant a consultes a l'oficina de turisme, a l'agost n'hi va haver 4.475, que és un 2% més que l'agost de l'estiu passat. L'origen més habitual de les persones ateses és Catalunya (34%), mentre que els procedents d'altres països europeus van suposar el 33% del total. Holandesos, britànics i francesos són els més nombrosos. L'Ajuntament ha subratllat el fet que hi ha una recuperació del turisme procedent de França.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia