Economia

La mostra del vi, a partir d'avui a Figueres

La Rambla ja està a punt per rebre els 17 cellers que seran a la fira fins diumenge

La 31a Mostra del Vi de l'Empordà comença avui a la tarda a Figueres. La Rambla ja està preparada per rebre els disset cellers que participaran en la fira, que es podrà visitar fins diumenge. L'edició d'aquest any té com a objectiu consolidar l'èxit de l'any passat en la celebració del 30è aniversari, en la qual es van vendre més de 7.000 tiquets, el seu record. Tot i que avui la fira ja es posa en marxa, aquest cop el pregó s'ha traslladat a divendres. Per tant, demà a les 18.30 de la tarda a la Rambla s'inaugurarà la 31a edició de la fira amb el tradicional pregó, que enguany anirà a càrrec de Paco Pérez, xef amb cinc estrelles Michelin, juntament amb l'alcaldessa de Figueres.

Aquest any el tiquet degustació costa dotze euros i inclou sis tiquets de tast de vins, sis tiquets de tast d'alimentació, una copa gratuïta, un portacopes personalitzat, un tast guiat gratuït a l'Espai DO una targeta rasca-rasca L'endeVInaDOr, entre altres coses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.