Economia

Satisfacció del 96% dels expositors de Municipàlia

La fira de serveis urbans tanca amb menys visitants

Creix la presència internacional d'empreses i electes

La 18a edició de Municipàlia, que va tancar portes ahir, es manté com a referent en l'àmbit estatal en el sector dels equipaments i serveis municipals, segons Fira de Lleida. La mostra ha rebut uns 20.000 visitants, majoritàriament càrrecs electes i tècnics del món local, una xifra una mica per sota de la de l'última edició, del 2013.

El director de Fira de Lleida, Oriol Oró, va explicar que el volum de visitants es manté constant, ja que “és una fira per a un públic concret i delimitat”, i ha destacat que 20.000 visitants representen un volum important tenint en compte els càrrecs electes municipals d'arreu de l'Estat. La majoria dels expositors han mostrat la seva satisfacció amb la fira, ja que han notat un increment del nombre de contactes i de la demanda d'informació, un fet que esperen que es tradueixi en vendes en els pròxims mesos. El 96% dels expositors han tingut els resultats esperats o superior als esperats”, segons un sondeig fet per l'organització. De l'edició d'aquest any ha destacat també l'àmplia presència de visitants i empreses estrangeres.

LA FRASE

El volum de visitants es manté constant, ja que és una fira per a un públic molt concret i delimitat
Oriol Oró
Director de Fira de Lleida


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia