Economia

Presenten més de cent ofertes de feina al Fòrum Connecta

L'esdeveniment, que se celebrarà a Girona els propers 27 i 28 d'octubre, reuneix ja més d'una trentena de reconegudes empreses gironines que busquen personal especialitzat

Delineant, tècnic de preimpressió, administratiu, electricista, tècnic de qualitat, tècnic de la laboratori...I així, fins a més d'un centenar d'ofertes de feina presentades per una trentena d'empreses gironines que ja s'han inscrit al Fòrum Connecta que se celebrarà dimarts i dimecres que ve a l'Auditori de Girona. Empreses com Comexi, Metalquimia, Roberlo, Noel o Alzamora són algunes de les participants en aquest esdeveniment obert a totes les persones interessades i que poden demanar cita d'entrevista a través de la pàgina web del Fòrum: www.forumconnecta.com, tot i que cada cop queden menys hores lliures. El nombre de preinscrits també ha superat les previsions inicials, però l'organització pretén que no se superin les 500 preinscripcions.

Organitzat per la Cambra de Girona, l'Ajuntament de Girona i el Fòrum Carlemany, la iniciativa és innovadora per posar en contacte directe els responsables de personal de les empreses que busquen “talent” amb els professionals qualificats.L'anomenat speed dating consistirà en entrevistes de cinc minuts entre els candidats i els responsables de les empreses que ofereixen els llocs de treball. Paral·lelament, hi haurà tallers gratuïts prèvia inscripció que tractaran, per exemple, com preparar una entrevista de feina o l'ús de les xarxes socials.

El fòrum està estructurat en dues jornades; una primera de preparació orientada tant a directius com a candidats en què
hi haurà ponents de primer nivell, com Emilio Duró o Carles Torrecilla; una taula rodona amb empreses de selecció gironines (Axxon Eurofirms, Marlex) i reclutadors de talent (Farners Llistosella de Girona i Lourdes Masdevall de Commonsense). També hi haurà una taula rodona amb empresaris que promouen el talent dins la seva empresa (Íngrid Rahola i Glòria Salomó, de Llagurt; Jan Andreu, del grup Andreu; Erik Mayol d'Eurekakids i Miquel Angel Bonachera, d'AB-Biotics).

LA DATA

27.10.15
Primer dia
del Fòrum Connecta, que se celebra a l'Auditori de Girona i encara té obert el termini d'inscripció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia