Economia

Olot premia una empresa d'exercici físic a l'exterior

C-Actiu s'emporta el màxim guardó de la tercera edició dels premis 100% Emprenedors, que convoca l'Ajuntament

C-Actius, una empresa que organitza sessions d'exercici físic a l'exterior, ha estat reconeguda amb el màxim guardó dels tercers premis 100% Emprenedors, que convoca l'Ajuntament d'Olot per donar suport a les millors iniciatives empresarials del darrer any. Els tres socis de C-Actius –Miquel Campderich, Marià Clavell i Albert Esquena– van recollir el guardó, dotat amb 3.000 euros, en una cerimònia que va tenir lloc divendres al vespre a la sala El Torín. El segon premi, de 1.500 euros, va ser per a Marisol Pagès, propietària de la botiga Vintage, que obrirà d'aquí a poc, dedicada a la compravenda d'objectes de segona mà. També es va concedir una menció honorífica al pastisser Jordi Ferrer per al seu establiment especialitzat Ferrer Xocolata.

D'altra banda, el premi Jove Empresari, que concedeix l'Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa, va recaure en el carnisser Jordi Vilarrasa, que també és president de l'Associació de Placers de la Plaça Mercat.

El lliurament dels guardons va anar precedit d'una xerrada a càrrec de l'empresari i expert en noves tecnologies Dídac Lee. La seva intervenció, presentada en format de diàleg amb el periodista Albert Brosa, es va centrar en la seva trajectòria com a emprenedor i en les pautes fonamentals que ha de seguir qui vulgui començar un negoci.

La cerimònia va tancar la Setmana de l'Emprenedoria, que ha inclòs propostes de caire tècnic (com ara unes jornades sobre les TIC per a empreses i sobre les novetats en matèria fiscal) i divulgatives, com ara una trobada entre joves empresaris i estudiants de secundària i de graus formatius, i una tertúlia entre empresaris sobre la influència de les TIC en el funcionament de les seves organitzacions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia