Economia

König rep un dels premis Incorpora de l'Obra Social La Caixa

La coneguda cadena gironina ha estat guardonada en la categoria de mitjana empresa

L'empresa gironina König va rebre ahir un dels premis Incorpora de l'Obra Social La Caixa a Catalunya. Els premis Incorpora Catalunya reconeixen empresaris que afavoreixen la integració laboral de col·lectius vulnerables en el marc de la responsabilitat social corporativa. König ha estat guardonada en la categoria de mitjana empresa.

König, que va obrir el primer establiment l'any 1973 en un local a Girona amb l'objectiu de traslladar la idea del frankfurt i la salsitxa a la ciutat, actualment té set restaurants a la demarcació de Girona i un a la de Barcelona. La integració laboral de joves amb dificultats és una de les principals polítiques de responsabilitat social d'aquesta empresa. El jurat valora la seva implicació en el programa Incorpora mitjançant la signatura de convenis de pràctiques que permeten als joves alumnes de les formacions Incorpora tenir l'oportunitat de realitzar pràctiques als seus locals per millorar les seves competències i el seu perfil d'ocupabilitat. Gràcies a aquestes pràctiques, set alumnes han aconseguit la seva contractació posterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia