Economia

Vint-i-cinquè aniversari de Carns Trias

L'empresa banyolina ha estrenat l'ampliació de la seva botiga

La càrnia Carns Trias, de Banyoles, ha inaugurat aquesta setmana l'ampliació i reforma de la seva botiga. L'acte ha servit per culminar la commemoració del 25è aniversari de l'empresa. Amb l'engrandiment, ara l'establiment disposa també d'una secció d'autoservei. La inauguració, feta dilluns al vespre, va tenir la presència de l'alcalde, Miquel Noguer, que va destacar el fet que Carns Trias disposa “d'un bon equip, que ha permès créixer l'empresa fins ara i que és garantia de creixement en el futur”. L'establiment compta amb una botiga cash, i també amb una sala d'especejament, i dóna servei a més de 250 grans clients de les comarques de Girona (carnisseries, càterings, hospitals, escoles o hotels). Des del 2003 comercialitza els seus productes sota la marca Bonxai. “Tots els productes són de ramaders i pagesos del Pla de l'Estany o de la demarcació de Girona”, recalquen des de l'empresa banyolina, fundada per Miquel Trias. L'última incorporació a la seva producció és Gidella, una vedella de Girona amb una certificació EICG que tant és vàlida per al producte venut en canal com especejat. És el primer cop a tot Catalunya que s'atorga una certificació d'aquesta mena, asseguren des de Carns Trias.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.