Economia

Lidl obre avui el nou establiment de Lloret

L'Ajuntament dóna el vistiplau després de dos dies intensos per arranjar els accessos

La cadena alemanya Lidl ha obert avui el seu establiment de Lloret de Mar, després de dos dies intensos d'obres que han permès acabar d'enllestir la rotonda de l'avinguda de les Alegries i arranjar el pas de vianants, dos dels requisits bàsics que posava l'Ajuntament per permetre l'obertura del local.

Inicialment, Lidl havia anunciat l'obertura per dijous, però els accessos (que van a càrrec de l'establiment) no estaven a punt, i l'Ajuntament no hi va donar el vistiplau. Ahir, l'alcalde de Lloret de Mar va explicar que consideren que les obres que s'han fet en els últims dos dies han permès garantir la seguretat dels vianants i els vehicles, que eren les principals preocupacions del consistori, va dir.

Lidl ha invertit 2,8 milions d'euros en el nou establiment, que donarà feina a una trentena de treballadors. La botiga fa més de 1.100 metres quadrats i té 95 places d'aparcament. Per a la contractació dels nous treballadors, la cadena alemanya ha col·laborat amb els serveis d'ocupació municipal (SOM). Per celebrar la nova obertura, Lidl obsequiarà amb rams de flors els primers 1.500 clients que visitin la nova botiga, i per compres superiors a 20 euros Lidl regalarà bosses de ràfia i oferirà una xocolatada als seus clientes. La botiga, dissenyada segons la nova imatge de la companyia, s'ha construït amb els criteris d'eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental que Lidl incorpora als seus nous punts de venda, amb sistemes de refrigeració de baix consum i LED.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia