Economia

Alzamora Packaging supera els 25 milions de factura en l'exercici del 2015

La firma garrotxina aconsegueix així una facturació de rècord en els 115 anys d'història

S'ha consolidat entre les capdavanteres al món en aquest sector

Alzamora Packaging, que té la seu a Sant Cosme (Sant Joan les Fonts), ha tancat l'exercici econòmic del 2015 amb una facturació de més de 25 milions d'euros, la més important de la seva història, cosa que la consolida com una de les empreses líders en el sector de l'envàs i embalatge. Fonts d'Alzamora remarquen que una bona mostra de tot plegat són els quatre premis que ha guanyat durant el 2015, tres d'aquests amb el paquet d'ous innovador García Puente: el premi al paquet més innovador d'Europa (ProCarton ECMA), el millor paquet en la categoria d'alimentació a l'Estat espanyol (premis Liderpack) i millor paquet també en la mateixa categoria en l'àmbit internacional (Worldstar).

L'empresa, que té un total de 200 treballadors i que té mercat a Catalunya, la resta de l'Estat, Portugal, l'Estat francès, Algèria i Cuba, vol continuar apostant aquest any per la innovació com un dels actius per continuar augmentant la facturació any rere any. De fet, els tècnics ja treballen en propostes R+D+I que posaran fi als estoigs estàndard i estereotipats actuals. Les mateixes fonts d'Alzamora Packaging han destacat la importància que està adquirint l'embalatge com a element d'innovació i diferenciació en sectors industrials i de consum. A més, hi afegeixen que és una aposta clara per a la sostenibilitat de les empreses del sector.

LA DATA

115
anys
fa que es va fundar Alzamora, que és tot un referent mundial en el sector de l'embalatge.

LA XIFRA

200
treballadors
té en l'actualitat Alzamora Packaging a la seu de Sant Cosme i en l'equip comercial.

A la divisió d'honor del sector

El premi Worldstar que ha rebut aquest any Alzamora és la màxima distinció en l'àmbit internacional en el sector de l'embalatge. Reconeix els millors projectes d'embalatge i l'atorga la World Packaging Organisation (USA), i hi participen empreses i projectes de diferents països i sectors d'arreu del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia